Meyve tatlılığını dengelemek için paçuliyi kullanırlar. Aynısını Black Orchid’de yapmıştı. Frapin’de bunu yapmış. Çilek ve limon kabuklarının ardından çıra ve odun kabukları geliyor. Üst notalardan çıkarken ferah çıralı sedir kokuları. Siyah üzüm.

Orta notalara gelindiğinde yağsız Hindistan cevizi suyu. İçeriğinde iki çeşit köknar kullanılan Cape Heartache benzerliği devam ediyor. Acı köknar ve tatlı çıra kokuları. Kereste tozu. Tatlı bir vanilyayla yumuşak deri alıyorum.

Sonlara gelindiğinde tarçınlı amberle sonlara yaklaştı. Akıntılı vajinayı andıran hem itici, hem çekici kokular. Yumuşak deri kokuları. Tatlı tütün.

Benzerlikler üzerine;
Imaginary Authors – Cape Heartache: Frapin – 1270’in açılırken gösterdiği çilek kokusunu Cape Heartache’te de almıştık. Cape Heartache üst notalarda çok çilekliyken, Frapin ortalara geçerken yoğun çilek kokusu bırakıyor. Frapin’deki çıra kokusu yumuşakken, Cape Heartache’te daha sert ve yakıcı.

Imaginary Authors – Memoirs of a Trespasser: Vanilya ve ahşapla aşırı yumuşak kereste kokusuyken; Frapin – 1270’de bu durum açılışta paçuliyle akıllıca dengelenmiş ve daha uyumlu olmuş.

Pozitif:
1) Üç değişik notada üç ayrı parfüm koklatıyor.
2) Zengin element şemsiyesi.

Negatif:
1) Baz notasında çok zayıflıyor.
2) Belki benim başarısızlığım ama tüm elementleri size hissettiremiyor. Örneğin: Bal.
Notalar:
Üst: Kurutulmuş portakal, Kuru erik, Reçineler, Fındık, Kahve, Kakao, Tonka fasulyesi. (ck: paçuli, çilek, limon, sedir, siyah üzüm)
Kalp: Baharatlar, Ihlamur ağacı, Biber, Üzüm çiçeği(ck: hindistan cevizi, köknar, vanilya)
Baz: Kıymetli ağaçlar, Gaiac ahşabı, Vanilya, Beyaz bal. (ck: tarçın, amber, deri)
Tip: Oryantal, Baharatlı, Hayvansal, Gurme, Meyveli, Tatlı, Odunsu.
Cinsi: Unisex
Üretim: Yeni Formül
Çıkış Yılı: 2010
Koku Koku rengi: Altın
Referans: Tatlı Odun
Konsantrasyon: Eau de Parfum
Parfümör: Beatrice Cointreau

Doktrin: “Başkalarından daha talihli olan kişi çevresindekiler tarafından kıskanılacaktır. Bu durum o kişileri tehlikeye sokacaktır. Hatta karşısındaki kişilerin içinde bu sebeple kötülük yapmaktan zevk alma duygusu dahi doğabilir.” – Arthur Schopenhauer